خانه / دسته‌بندی نشده / سومین دوره تولید مرغ بدون مصرف آنتی بیوتیک در خراسان رضوی آغاز شد

سومین دوره تولید مرغ بدون مصرف آنتی بیوتیک در خراسان رضوی آغاز شد

سومین دوره تولید «مرغ گوشتی بدون مصرف آنتی بیوتیک در طول دوره پرورش» با مجوز اداره کل دامپزشکی خراسان رضوی، در یکی از بزرگترین مرغداری های استان آغاز گردید.

مرغ
به گزارش شبکهخبری صنایع غذایی ایران، رئیس اداره نظارت بر بهداشت عمومی اداره کل دامپزشکی خراسان رضوی با اعلام این خبر افزود: پیش بینی می گردد با توجه به حجم جوجه ریزی واحد مذکور، تعداد 85 هزار قطعه جوجه گوشتی در این دوره پرورش یابد. دکتر جعفر عطارباشی اظهار داشت: با توجه به مخاطرات باقیمانده های دارویی، به خصوص آنتی بیوتیک ها و در راستای ارتقاء بهداشت عمومی و ارائه خدمات بهداشتی ویژه به شهروندان، طرح «پرورش مرغ گوشتی بدون مصرف آنتی بیوتیک» از مرداد ماه سال 1388 در استان خراسان رضوی آغاز گردیده است.
وی خاطرنشان ساخت: براساس این طرح، واحدهای تولیدی که واجد شرایط استاندارد پرورش مرغ گوشتی از نظر امنیت زیستی می باشند، بدون نیاز به مصرف آنتی بیوتیک، مرغ گوشتی تولید خواهند نمود و در طول دوره پرورش، با
انجام بازدیدها و نمونه برداری های برنامه ریزی شده، با بکار بردن پیشرفته ترین روش های آزمایشگاهی پس از تأیید «عدم مصرف آنتی بیوتیک» توسط آزمایشگاههای دامپزشکی اجازه کشتار و توزیع محصول تحت عنوان «مرغ گوشتی بدون مصرف آنتی بیوتیک در طول دوره پرورش» بصورت «مرغ ویژه» داده خواهد شد.
دکتر عطارباشی یادآور شد: از جمله مزایای این محصول، علاوه بر فقدان هرگونه باقیمانده آنتی بیوتیک حتی در مقادیر مجاز، تخلیه کامل احشاء (ریه، نای، مری و…) با دستگاههای اتوماتیک در کشتارگاه بوده و همچنین بدلیل کشتار در سن 42 روزگی، کیفیت لاشه از نظر میزان چربی و وزن استاندارد لاشه مطلوب می باشد.
رئیس اداره نظارت بر بهداشت عمومی دامپزشکی استان، گفت: این محصول به شکل مرغ کامل تازه و منجمد، مرغ قطعه بندی تازه و منجمد و فست فود بسته بندی و عرضه خواهد شد که عبارت «مرغ گوشتی بدون مصرف آنتی بیوتیک در طول دوره
پرورش» بر روی بسته بندی ها جلب توجه می نماید و در حال حاضر نیز اشکال منجمد این محصول که در دوره های قبل تولید شده اند در بازار موجود می باشد. وی افزود: با توجه به استقبال عمومی از محصول مذکور که از عوامل موثر در زمینه بهداشت تغذیه می باشد، تعداد سه واحد مرغداری در سطح استان متقاضی صدور پروانه بهره برداری «پرورش مرغ گوشتی بدون مصرف آنتی بیوتیک» می باشند و این واحدها براساس دستورالعمل های سازمان دامپزشکی کشور، پس از انجام پاره ای اصلاحات ساختاری و تهیه امکانات لازم و رفع نواقص موجود وفق ضوابط و مقررات، به گروه تولیدکنندگان مرغ گوشتی بدون مصرف آنتی
بیوتیک در طول دوره پرورش خواهند پیوست و امید می رود تا پایان سال جاری ظرفیت تولید این محصول در استان به 350 هزار قطعه در هر دوره پرورش برسد.
عطارباشی یادآور شد، اداره کل دامپزشکی خراسان رضوی بعنوان متولی بهداشت فرآورده های خام دامی آماده است تا درخواستهای مرغداران متقاضی اجرای طرح مذکور را بررسی و در صورت احراز شرایط نسبت به صدور پروانه مربوطه اقدام نماید.

درباره ی admin

مطلب پیشنهادی

ممنوعیت پرورش تولید مرغ گوشتی برداشته شود

معاون بهره‌برداری تولیدات دامی جهاد کشاورزی مازندران گفت: ممنوعیت پرورش تولید مرغ گوشتی و تخم‌گذار …

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *