خانه / دسته‌بندی نشده / ایجاد دومین زنجیره کامل تولید مرغ گوشتی در آمل

ایجاد دومین زنجیره کامل تولید مرغ گوشتی در آمل

مرتضی امینی نیاکی ظهر امروز در آیین بهره برداری از یک واحد تولید مرغ گوشتی در روستای آهنگرکلا با اشاره به اینکه دو واحد به صورت دوره ای به تولید مرغ مادر گوشتی مشغول هستند، افزود: 18 واحد مرغداری نیز دارای پروانه در این بخش فعالیت می کنند.
وی با بیان اینکه آمل ظرفیت تولید 838 هزار تن گوشت سفید را دارد، اظهار داشت: 304 مرغداری تولید گوشت سفید در این شهرستان به تولید اشتغال دارند.
امینی با بیان اینکه پرورش یک مرغ گوشتی 60 روز به طول می انجامد، تصریح کرد: در طی یک دوره 24 هفته ای می توان یک مرغ گوشتی را پرورش داد.
وی با اعلام اینکه برای از هر قطعه مرغ نیز می توان 175عدد تخم مرغ استحصال استحصال کرد، اظهار داشت: در طی یک دوره تقریبا 93 درصد تخم مرغ های به جوجه تبدیل می شود.
مدیر جهاد کشاورزی آمل با بیان اینکه در طی یک دوره قریب به 2 میلیون قطعه جوجه یک روزه در واحدهای مرغداری تولید می شود، افزود: شهرستان آمل به دلیل تولید بالا توان صادراتی این محصولات را استان های همجوار را نیز دارد.
وی با اعلام اینکه 38 درصد صنعت طیور استان مازندران متعلق به شهرستان امل است، تصریح کرد: آمل دارای یک واحد صنعتی دارای زنجیره کامل تولید است.
امینی با بیان اینکه پرونده یک واحد مرغ گوشتی در استانداری مازندران در حال بررسی است، خاطرنشان کرد: با تایید این واحد صنعتی آمل دارای دومین زنجیره کامل تولید مرغ گوشتی و فرآورده های آن می شود.
در هفتمین روز از ایام الله دهه فجر یک واحد تولید مرغ گوشتی با ظرفیت تولید 15هزار قطعه مرغ در زمینی به مساحت 15هکتار در شهرستان آمل به بهره برداری رسید.

درباره ی admin

مطلب پیشنهادی

شرکت سهامی خاص

شرکت سهامی خاص چه شرکتی است؟

تاریخچه و مشخصات شرکت سهامی در این نوشتار جهت آشنایی بیشتر علاقمندان با شرکت سهامی، …

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *